tirsdag 5. mai 2009

Trehestene skifter beite

Klubben har nå samlet alle sine jordiske eiendeler på et sted.  De har tidligere vært spredd på ulike garasjeloft og låver rundt hos flere av medlemmene.  Dette har ikke vært noe stort problem, all den tid oppbevarerne har vært tilgjengelige.  På den annen side er det godt at dette nå er samlet ett sted - nærmere bestemt i Husflidens lokaler i Badebakken hvor vi nå leier et stort skap.

Gjennom årene har ikke klubben samlet så mye jordisk gods.  Det meste er sikkert pantet forlengst.  Det er en del klubbeffekter i form av T-skjorter, caps, støttekopper etc som det nå er supersalg på, jfr margen på siden av bloggen med priser.  I tillegg er det en del gamle fotoalbum og en pen samling gamle statuetter og pokaler som er ervervet på 
ulikt hold.  Hver av disse gjenstandene har sikkert en historie knyttet til seg, men det er 
vanskelig for dagens ungdommelige styre å kjenne til disse.  Så hvis noen har gode historier om en eller flere av disse gjenstandene er jeg glad for å få noen tips.

Men det var altså hele 16 Morahester i samlingen.  De fleste av disse var røde, men også noen blå innimellom.  Målfrid har her striglet og stilt dem ut på trappa utenfor Husfliden, slik at de kan få et kneggende blikk av den pågående våren.   Stolte og stivbeinte nyter de friheten utenfor Rema-posene.  En vakker, rosemalt brødfjæl var også et av klenodiene i samlingen.

På en måte kan vi vel nesten si at hestene nå er kommet hjem.  Husflidens produktportefølje ligger sannsynligvis nærmere de rosemalte trehestene enn mange andre oppbevaringsplasser.

Trehestene var vel uten unntak premier vunnet på Siljan-treffet.  Bak disse også ligger det nok historier som vi sikkert hadde hatt gleden av å høre/lese om.

Ingen kommentarer: