mandag 16. januar 2012

Invitasjon til Norsk MotorTreff 2012

Hei!
Vi ønsker nå å invitere alle motorinterresserte til Norsk MotorTreff 2012.
 Dette er et stort fellestreff for MC/Amcar/veterankjøretøy/Gatebil. Treffet arrangeres på Dølemo i Aust-Agder 07.-10. juni 2012.Dette er andre året vi arrangerer dette treffet. Første gang var i 2011, og vi hadde da et besøkstall på ca 700 fornøyde treffdeltakere. Dette besøkstallet regner vi med å øke betraktelig i 2012.
Vi tilbyr god underholdning av kjente band/artister og et flott festområde der servering av mat og drikke foregår under tak i store telt med mange sitteplasser rett i nærheten av hovedscenen. I tillegg til andre aktiviter og konkurranser som bl.a. bedømming av biler/sykler, vann-drag med snøscooter på elva ved treffområdet, wheelie-konkurranse, paintball og annen moro. I tillegg kommer utstillere av forskjellige slag innen motor og utstyr.
Campen vår er stor og godt tilrettelagt for telt/campingvogn/bobil. Underlaget består av flat og hard gressmark med god drenering og vi tilbyr sanitærforhold av god kvalitet (nok av dusj/wc til alle).
Del dette gjerne videre, Eller legg det evt. inn i treffkalender dere måtte ha på hjemmesiden deres dersom det er av interresse. (link: www.norskmotortreff.no)
Velkommen til alle.:-)
Se www.norskmotortreff.no for mer info rundt selve treffet.
Eller Facebook: http://www.facebook.com/NorskMotorTreff
Mvh
MC-FOLK v/Frode Klausen

(Innlegget er en kopi av tilsendt e-post. - S.O.N.)

Ingen kommentarer: