torsdag 5. juli 2012

Sommeren strålte


Det var en aldeles nydelig sommerkveld torsdag 5. juli. Så fin at det nesten ikke var til å forstå! Helt nydelig var den! Ni turglade medlemmer møtte på Bankplassen i Sundet, og klokka 18.16 satte alle kursen mot hovedstaden og Frognerseteren. Turen innover ble kjørt via Gardermoen, Gjerdrum, Skedsmo, Tæruddalen, Gjelleråsen, Ullevål og opp til den gamle tømmerbygningen. Fra serveringsstedets terrasse var det praktfull utsikt mot fjorden og hovedstaden. Og det som ble fortært var av aldeles akseptabel kvalitet, og i rikelige porsoner.
Vi takket for turen før vi returnerte. Noen skulle til Grorud, mens resten måtte tilbake til paragrafenes hjembygd. Og turen himatatt ble lagt via Hvamsmoen, Lillestrøm, Leirsund, Kløfta, Jessheim og Dal. Derfra Finstadvegen til egnede utgangspunkter. På Dal tok et par snarvegen til Råholt, for øvrig.
Det var en fin tur, og med på den var Inge Lien, Målfrid Brekke Lien, Espen Johannessen, Geir Danielsen, Kate Irene Berglund Olsen, Bjørn Ove Brynestad, Tore Eidissen, Wenche Nymoen og Svein Nymoen. Sånn er det med den saken!

Ingen kommentarer: