søndag 8. juni 2014

Siljansträffen for 44. gang

De aller fleste deltakerne på Siljansträffen er eldre enn selve treffet. Forgubbingen er helt tydelig, men allikevel ser det ut til at alle koser seg på den fine treffplassen.
Denne gangen var klubben representert med bare seks deltakere, og det er en slags rekord, det også. Ingen Morahest for den innsatsen, med andre ord.
Lørdag var det tilløp til litt dramatikk da en av treffdeltakerne ble kjørt bort på båre. Hva som hadde skjedd, er usikkert, men både brannkorps og ambulanse kom og bisto den nødstedte. Ut over det gikk treffet som vanlig. Stillle og rolig, med et par tilløp til krangel, som endte i en blåveis på hver av partene. Dumt - men noen lærer aldri.
Og så var det et utdrikkingslag innom utpå kvelden lørdag, der hovedpersonen solgte marsipanpikker for å finansiere et eller annet. Marsipan er godt det. Flere kjøpte, og objektet havnet i hovedsak hos de kvinnelige deltakerne, til latter og moro for de aller fleste.
Men ellers var det ingen store overraskelser i løpet av helga. Været var på deltakeres og arrangørers side, med bare ei regnskur natt til lørdag. Da var de fleste i soveposene, så sånn sett gjorde det ingen verdens ting. En bakdel med årets utgave var den rå veden. Tidligere år har denne vært av prima kvalitet, mens veden i år sikkert var av god kvalitet, men ikke tørr. Vi fikk fyr allikevel.
Det bør nevnes at Edvin Holm var på Siljansträffen for 30. gang, mens Håkon Brubakk deltok på sitt 20. treff.
Denne gangen var Håkon Brubakk, Hans Olav Hognestad, Bjørn Ove Brynestad, Bjørn Roar Møller, Edvin Holm og Svein Nymoen med fra Eidsvoll Motorsykkelklubb.

Det var tilløp til dramatikk da brannvesen og ambulanse
dukket opp for å hjelpe en treffdeltaker i dårlig form.

Et utdrikkingslag la turen innom treffplassen. Den vordende
brud solgte marsipanpikker for å finansiere utskeielsen.

En hund etter mc-treff er denne lille karen.

Ingen kommentarer: