torsdag 6. august 2015

Populær Sørumsand-tur

Ikke mindre enn 14 deltakere møtte fram ved gamlebrua til torsdagstur 6. august. Siden Vannvittige Dager arrangeres i sentrum denne helga, var det rigging på Bankplassen. Da tiden var inne la de 13 motorsyklene i vei via vestsida av Vorma til Brårud, videre til Rød og over til Haga og Auli, der vi tok av og kjørte via Rånåsfoss til Blaker og Sørumsand.
Vi benket oss hos en av de to åpne serveringsstedene på stedet, og det ble fortært store og små porsjoner av ymse slag. Litt kaffe, brus og lettøl ga nytt påfyll til svetteporene. Temperaturen lå på 20 grader, det var vindstille og i grunnen helt perfekt for å kjøre motorsykkel.
Etter en times tid begynte hjemturen, og da valgte vi å legge ruta om Lørenfallet, Ingjersmyr, Ullensaker kirke, Randbydalen, Nordkisa og derfra i fri retning dit de forskjellige har sitt utgangspunkt og base. Vegen mot Ullensakerdomen var stengt ved Borgen, så vi kjørte alternativ rute. Men det gjorde ingen ting. Turen var fin den, åkke som.
Deltakere denne gangen var Morten Wilhelmsen, Jonny Kval, Trond Haugerud, Kjell Vidar Brandsø, Christian Stensrud, Jon Ola Bryn, Målfrid Brekke Lien, Inge Lien, Wenche Nymoen, Svein Nymoen, Jan Harald Kristiansen, Hans Olav Hognestad, Bjørn Nordtømme og Tore Eidissen.

Siden Jonny var inne da fellesbildet ble tatt, måtte dette bildet med.

Moro for Sørumsand å ha så mange fine motorsykler på besøk.

Her er et pent knippe motorsyklister.


1 kommentar:

Unknown sa...

Mtp torsdagstur 13 august, tok jeg sjansen på å publisere et innlegg i mc-kameratene hvor jeg "inviterte" likesinnede til oppmøte på Gjøvik Båthavn. Mange av medlemmene (mc-kameratene) er venner fra min ungdomstid på Lillehammer.
Gøy om noen av disse tok seg tid til en kaffekopp sammen med oss....