søndag 6. september 2015

Rebusløp fra Badstuløkka

Lørdag 5. september ble årets rebusløp arrangert. Det var Tone, Karl-Bent, Målfrid og Inge som sto for gjennomføringen denne gangen. Og siden Målfrid er sterkt involvert i husflidslagets aktiviteter, hadde hun ordnet med lokaliteter både før og etter start der nederst i Badebakken. Et veldig hyggelig sted å være.
Til dyst stilte åtte lag, hvorav ett av lagene besto av bare en deltaker. Det var Karoline Dalen som sporty og yngst deltaker gjennomførte med glans.
Oppgavene var varierte. Litt praktiske oppgaver og poster med kunnskapstester av varierende vanskelighetsgrad. Det var nok noen som rev seg i håret over jernteppene som la seg over topplokket under veis. Arrangøren kunne melde om variasjoner i besvarelsene på hver enkelt post, men at totalsummen ble ganske lik for lagene.
Kjøringen foregikk i litt kjølig, overskyet høstvær. Etter regn på morgenen og tidlig formiddag, sluttet det å regne før kjøringen begynte, så vegene tørket opp etter hvert og det ble slett ikke så verst utover dagen. Fra gamlehjemmet i Feiring i nord til ØRN-feltet på Dal i sør fordelte postene seg fint rundt om kring. Rebusene var var svært vanskelig til veldig lette. Noen måtte be om hjelp for å finne løsningen, men felles for alle var at ingen brøt løpet eller ga opp av den grunn.
Banketten om kvelden samlet et par håndfuller med deltakere, og de som møtte fram hadde en god middag før premieutdelingen fant sted. Og alle var glade og fornøyde både med dagen og resultatene og arrangørene og rebusløpet. En spesiell takk til postvaktene som stilte opp og gjorde arrangementet mulig.
Knut og Geir ga nesten opp før start. Lite visste de da om utfallet.

Første praktiske oppgave var å bygge tårn med marsmallows og spaghetti.
Wenche og Sveins ble 44 cm. Målfrid måler konsentrert.

Espen og Sturla venter på måling av sitt tårn.

Målfrid Brekke Lien og Inge Lien var arrangører.

Tone Ruud og Karl-Bent Søberg var arrangører.

Torodd Jansen og Runa Døhlen kom på tredjeplass.
De fikk førstehjelpspakning og klubbtrøyer i premie.

Jan Tore Brynestad og Jan Arnesen ble nummer to.
Framdekk gitt av Dekkmester'n Eidsvoll Verk.

Knut Braastad og Geir Danielsen vant bakdekket, gitt av
Eidsvoll Motorsykkelklubb. Geir var ikke med på banketten
og gikk dermed glipp av hyllesten.

Resultatlista.

Wenche langet ut på stylter ved Feiring aldershjem.
Foto: Karl-Bent Søberg.

Knut Braastad kjeglekjører på ØRN-feltet. Foto: Marianne Braastad.



Ingen kommentarer: