torsdag 1. august 2019

Så kjørte vi ved Mjøsa...

Torsdag 1. august 2019. Ti deltakere sto klare på startstreken da torsdagsturen til Gjøvik ble kjørt i gang.
Denne første dagen i den åttende måneden framsto som en helt perfekt dag å kjøre motorsykkel. Som mange ganger før fulgte vi østsida av Vorma til Minnesund og derfra vestsida av Mjøsa nordover til Gjøvik. Lite trafikk, men et par lysreguleringer i Byrudberga grunnet rassikringer.
Etter å ha passert Skreia kjørte vi over Starum og Kapp. Det er et vakkert skue når en kommer opp på «toppen» og ser ut over Mjøsa. Den tidlige kveldens lys gir en spesiell sjarm over landskapet.
Vel framme på småbåthavna i Gjøvik, ble det is og kaffe på noen, pølse og pommes frites eller hamburger på andre. Skibladner la til kai mens vi var der, og på brygga var det dans. Swing og gammeldans satte danseføttene i gang hos mange besøkende.
Vi var der en times tid, de fleste av oss. Kate og Geir reiste før oss, for de skulle videre til BMW-treffet i Vang i Valdres. Jan A. hadde et ærend å utføre, så han gjorde det mens resten av oss vendte kjøreretningen hjemover til grunnlovsbygda.
En fin tur i hyggelig lag der Tore Eidissen, Jan Arnesen, Torodd Sannerhaugen, Wenche Nymoen, Svein Nymoen, Målfrid Brekke Lien, Inge Lien, Hans Petter Flesvig, Kate Olsen og Geir Danielsen var med.
På brygga er det et stort bed med pyntekurv (cosmos bipinnatus)..

I kø for mat eller annet godt.

- Hallo! Hallo! Hvordan står det til? Bare bra!

Skibladner la til kai for nattehvile. Kvelden før sin 163. geburtsdag.

Hele følget; Wenche, Inge, Tore, Svein, Kate, Geir, Målfrid, Jan, Hans Petter.

Ingen kommentarer: