torsdag 13. august 2020

Kaffe, sjokoladekake og motorstopp

Torsdag 13. august 2020. Losby Gods har vi besøkt før. Der er det så fint at det går an å ta en tur dit hver sommer.

Restauranten stengte kl 19.00 for andre enn overnattingsgjestene. Men - der på godset viser de alltid serviceinnstilling, og vi ble av ei hyggelig ung dame geleidet til utesalongen og tilbudt kaffe og sjokoladekake. Vi var ikke vonde å be, så bestilling ble raskt unnagjort og raskt servert.
Turen innover gikk på småveger i lokalmiljøet før vi nærmet oss de mer urbane strøk rundt Lillestrøm, Strømmen og Lørenskog. Det resulterte i litt splittelse i følget, men alle kom helskinnet fram. Tilbaketuren ble i ganske spredt orden, da noen skulle hit og andre skulle dit.
Motorstopp ble det for Torodd, så han måtte ringe etter transport. Vi har ikke hørt annet enn at det gikk i orden. Gjorde det ikke det, så står han vel der og venter fremdeles.
Fra Bankplassen dro 11 deltakere: Hege Høiland (til Lillestrøm), Kate Olsen, Geir Danielsen, Knut Braastad, Hans Olav Hognestad, Vidar Haugen, Jan Tore Brynestad, Svein Nymoen, Jan Arnesen, Torodd Sannerhaugen og Rune Lilletofte. Torild Tjernsmo var allerede på plass da vi ankom godset.

Motorsyklene fikk plass i vakre omgivelser.

Selvutløseren har fanget alle deltakerne.

Vi ble tatt imot og servert av ei hyggelig ung dame.


Ingen kommentarer: