mandag 10. august 2009

BMW-treffet 2009

Årets BMW-treff ble arrangert helgen 7. til 9. august på Jølstraholmen camping i Jølster i Sogn og Fjordane. Arrangøren i år var BMW MC Fjordlaget. Treffplassen ligger vakkert til i vestenden av Jølstravatnet. Deltakerantallet ble tilslutt på ca 220 personer.
På fredagskvelden var stemningen god med godt og varmt vær!! Det var også mulighet til å kjøpe leskende drikker av en ikke ukjent Tv-kokk Frode Aga. Han bidro også med en god del historier av ymse slag på sin flotte dialekt, som medførte latter og stor stemning i ”møkkakjelleren” i fjøset ved campingen.
På lørdag formiddag ble årsmøtet avholdt med påfølgende fellestur til Ramsdalsheia, Eikefjord og ut til Stavang. God oppslutning om turen til tross for truende skyer.
Som vanlig var det stor deltakelse fra Eidsvoll Motorsykkelklubb: Torild og Knut, Tone og Bent, Kate og Geir, Jan A., Bjørn Ove, Jarle, Stig, Bjørn M, Målfrid og Inge.
Vi hadde flotte turer i vakre omgivelser i Sogn og over Filefjell både på torsdag kveld og søndag i fint vær. Mørke skyer var å se når vi nærma oss Gjøvik, men vi unnslapp regnet men møtte våt veibane i Feiring.
Neste års treff blir på Gullbergaune på Steinkjer. De må bli’ bærre lækkert!
Målfrid og Inge

Ingen kommentarer: