søndag 30. august 2009

Hold av dagen - Rebusløp 5.september 2009

Lørdag 5. september 2009 er det klart for årets rebusløp /PO-løp. Sett av dagen allerede nå!
Noen viktige punkter:
  • Kl 11:00 - Avgang fra XL-bygg ved Jønsjøen på Eidsvoll
  • Kl 17:00 - Alle må ha avsluttet innen kl 17:00 ved XL-bygg
  • Kl 19:00 - Bankett på Eidsvold Cafè og Restaurant
  • Pris: Kr 100,- pr ekvipasje som betales ved start
  • Påmelding: Send en mail til rasmussen.perove@gmail.com med overskrift "Påmelding Rebus" og gi meg navnet på laget ditt og hvor mange dere er. Dette er ikke en bindende påmelding, men kun en indikasjon på hvor mange vi kommer med tanke på banketten om kvelden:-)
Det har vært flere møter i arrangementskomitèen, hvor Gjert har vært sentral i utformingen av oppgaver. De som har vært med på torsdagsturene i det siste vet at han er i besittelse av Hakkespettboken og derfor har all verdens viktige informasjon samlet mellom to permer. Her kan du se et eksempel på hans ubeskjedne presentasjon av "hard facts".
Rebusløpet foregår slik at man møter opp på angitt sted til riktig tid. Der registrerer man laget sitt, som kan bestå av inntil to sykler, og får utdelt oppgaver og nødvendige hjelpemidler. I år vil lagene få utdelt kart. Så kjører man, finner postene, lar de små grå få trening og løser oppgavene. Så bærer det videre til neste post. Slik fortsetter man til alle oppgavene er løst, eller til klokka nærmer seg 17:00. Da returnerer man til XL-bygg. Løypa i år er ca 10 mil. Det kan nevnes at kilometer er tellende når resultatet regnes ut, mens tid ikke har noen betydning.
Så samles man for bankett om kvelden på Eidsvold Cafè og Restaurant (indisk) kl 19:00. Maten der er bra, og prisnivået middels. Den enkelte kjøper og betaler selv det det de har lyst på. Hvis vi blir flere enn 15 deltakere skal vi være i 2.etasje i restauranten, blir vi færre enn 15 blir det 1.etasje. Der spiser vi, skryter og juger og forteller om alle de strabasene og vanskeligheter vi har hatt gjennom dagen, det deles ut premier og vi har det kort og godt veldig trivelig. Jeg håper vi blir så mange i år at vi kan være i 2.etasje. Det er bra premier, det kan nevnes at 1.premien er et bakdekk.
Her finner du en reportasje fra fjorårets arrangement (side 12 og 13).

Påmeldte lag:
- Svein Nymoen & co
- Jan A Arnesen & co
- Torodd Jansen & co
- Hognestad racing
- Per Roger Hansen & co

3 kommentarer:

Svein sa...

Er det maks to deltakere pr lag og at ett lag kan bestå av to motorsykler med en på hver motorsykkel?

Per Ove sa...

Det er som i fjor - et lag kan bestå av to motorsykler. Om det på den ene sykkelen skulle sitte to personer vil vi se med stor overbærenhet på det. Det viktigste for arrangementskomitèen er ikke å utarbeide et detaljert reglement men at vi blir flest mulig som deltar.

Svein sa...

Det var en fin regel.