torsdag 17. september 2009

Da var det slutt

Den siste torsdagsturen denne sesongen gikk unna i «sakte kino» 17. september. Alle var hipne på en torsdagstur, men ingen visste hvor turen skulle gå. Inntil forslaget om Rognlisaga i Hurdal ble foreslått. Ingen lang diskusjon, ingen med- eller motforestillinger. Bare litt melankolsk; - ja, dit kan vi sikkert kjøre.
Sola var så stor den kan bli en septemberaften, og kjørelysten hos de fremmøtte var upåklagelig. Det eneste som manglet FØR vi dro - var åtet til Gjert. Han pleier å være litt gretten hvis det ikke blir fortært før avreise.
Vi kjørte til Rognlisaga og hadde en hyggelig stopp der. Etterpå kjørte vi til Nebbenes nordgående og fikk i oss både vått og tørt. Og etter det var Gjert medgjørlig også. Vi tor det var maten.
Denne kvelden var litt vemodig, selvfølgelig, siden det var siste torsdagstur denne sesongen, men alle holdt motet oppe. Egon Hermansen var på terrassen før vi dro, og får godkjent torsdagstur grunnet sin evige mc-entusiasme. De som sto på rollelista denne gangen var: Egon Hermansen (terrassevakt), Lise Austad, Jan Waaler, Øystein Frilseth, Torodd Sannerhaugen, Gjert Klokkerhaug, Bjørn Nordtømme, Svein Nymoen. Flere bilder.

Takk for flott torsdagstur-program gjennom sesongen, og takk for følget til alle som var med.

Ingen kommentarer: