søndag 1. november 2009

21 kom til medlemsmøtet

Det kom omtrent så mange (få) som forventet til medlemsmøtet fredag 30. oktober. Møtet ble holdt i «meierisalen» i China Houses lokaler i Sundet. Der var det ganske kjølig, omtrent som en gjennomsnittlig norsk sommer, så flere beholdt ytterjakka på.
Forsikringsbransjen var representert med Åsmund Eilert Støen fra If... som fortalte litt om hva bransjen kan tilby, og hvordan det jobbes for å bli best mulig overfor kundene. På tross av innstendig forklaring, er det nok flere som fremdeles sitter igjen med følelsen av at forsikring er «lovlig svindel».
Det ble vist en bildeserie fra jubileumsturen til Tyskland, Sveits og Østerrike. Et artig gjensyn med den vellykkede turen som trakk 16 deltakere.
En liten diskusjon rundt temaet rekruttering, endte ikke med noe dramatikk. Derimot ble det utpekt ei gruppe på fire som skal være tilgjengelige overfor ungdom som er i oppkjøringsfasen til lett motorsykkel. Gruppemedlemmene skal blant annet kunne tilby bistand med øvelseskjøring dersom det er ønskelig. Tilbudet ønskes formidlet til ungdoms- og videregående skoler innenfor Eidsvoll kommunes grenser. Gruppa består av Per Ove Rasmussen, Elisabeth Moum, Svein Nymoen og Tore Eidissen.
Øystein Frilseth og Jan Waaler ble overrakt diplom og t-trøye for flest kjørte torsdagsturer 2009. De kjørte ikke bare flest - de kjørte alle. Imponerende, var forsamlingen enig om.
Etter medlemsmøtet var det hyggelig lag, der noen valgte å innta et godt måltid, mens andre bare ville ha en kaffekopp eller en øl.

Ingen kommentarer: