søndag 15. november 2009

Referat fra medlemsmøtet 30/10-2009

  Antall medlemmer som møtte: 21

·         Åsmund Eilert Støren fra IF Forsikring orienterte om både mc-forsikring og andre forsikringer. Han meddelte at det er en kjent praksis at forsikringsselskapene er billige det første året de får ny kunde og så skrus prisen opp. Han anbefaler derfor å ta en gjennomgang hvert tredje år. Han sender ut mail til alle medlemmene i EMCK om det som står med ”små skrift”.
·         Hvordan rekruttere nye yngre medlemmer? Her ble det litt diskusjoner. Ønsker medlemmene 20-åringer i klubben? Ønsker klubben å øke medlemstallet? Hvorfor ikke prøve å få de passive medlemmene mer aktive? Tore Eidissen har forslått å lage en profil på Facebook hvor info om EMCK ligger og kan være en mer aktiv side enn dagens blogg. Dette for evt å nå unge potensielle medlemmer. Han påtok seg ansvaret for å lage en sånn profil/side og han vil sende ut melding til medlemmene når han har fått den i orden.
·         Følgende medlemmer er interessert å være med på et prosjekt i forhold til unge: Svein Nymoen, Tore Eidissen, Elisabeth Moum og Per Ove Rasmussen. Disse samhandler med forhandlere av mc/moped og lage brosjyre med informasjon om EMCK som legges ut til unge som kjøper mc/moped.
·         Fadderordning: Skal klubben ha en fadderordning - et medlem som tar seg ekstra av et nytt medlem? Dette var det bred enighet om og alle medlemmene bør være med å være fadder.
·         Referat fra styremøter. Svein Nymoen lurte på om referatene fra styremøtene kunne legges ut på bloggen. Dette skal gjennomføres!
·         Hvor skal årsmøte og påfølgende fest arrangeres? Et klart flertall ønsker å ha dette på Nebbenes. Til festen kan medlemmene invitere med seg venner. Ønske om å få tak i  bandet RESPONS.
·         Øystein Frilset og Jan Waaler ble årets tordagstourere 2009. Begge fikk overrakt t-skorte og diplom i sølvramme.

Ref. Inge

Ingen kommentarer: