torsdag 19. mai 2011

Gode vafler på Økern terrasse

Det var sju som møtte opp og ville være med på turen inn til Torild og Knut på Økern i Oslo. Der var også Kate, og da Jan Arnesen dukket opp på direkten, ble det til sammen 11 som kunne nyte nytrukket kaffe og ferske, herlige vafler med rømme og syltetøy. Utetemperaturen var ikke plagsomt varm, men sola var framme mesteparten av tida og gjorde sitt til at det var helt greit å være ute. Inn til hovedstaden kjørte vi Trondheimsvegen til Verket, derfra Bergermoen, Gardermoen, Nannestad, Skedsmo, Olavsgaard, der vi kjørte ut på E6 og videre Østre Aker før vi var framme på Økern.
Hjemturen la vi om Sinsekrysset, Skedsmo (forbi kirken), Leirsund, Kløfta, Rambydalen til Gystad, Algarheim, Brårud, Bårlidalen og hjem til hvert vårt. Da klokka var sånn litt mer eller mindre kvart på tjueto, var nok de fleste hjemme på gårdsplassen igjen.
Med på turen denne gangen var Gjert Klokkerhaug, Wenche Nymoen, Svein Nymoen, Torodd Sannerhaugen, Tore Eidissen, Karl Bent Søberg, Jan Arnesen, Torild Tjernsmo, Knut Braastad og Kate Olsen. Danielsen var på jernbanebefaring mens spurven fløy til og fra.

1 kommentar:

Målfrid Brekke sa...

Inge var da med :-)