lørdag 19. mai 2012

En hyggelig lørdag formiddag


Lørdag 19. mai var det gateløp for barn i Sundets gater i regi av Eidsvoll sentrumsforening. Runden gikk med start fra Krysset Vormavegen/Sundgata, videre langs Vormavegen forbi Saga II og opp Wergelandsgate. Der var det et par «hattebilister» som ble helt paralysert av vakter, motorsykler og løpende barn - men heldigvis gikk det bra.

DEN YNGSTE BARE ETT ÅR
Ved Wergelandsgatens ende svingte de løpende små til venstre og passerte målstreken utenfor Sundgaarden Kafe. De største brukte kanskje et par minutter, mens de aller minste - som var helt ned i ett år - tok seg litt bedre tid sammen med mor eller far eller begge to, og kanskje enda flere.

ARBEIDSOMME KVINNFOLK
Fra klubben vår kom det ni motorsykler med en på hver, samt at kjøkkenpersonalet i tillegg besto av tre arbeidsomme og drevne kvinnfolk. Det gikk så vaffelrøra og kaffen skvatt, og da løpet var slutt, tok salget seg ganske bra opp. Dermed ble det noen hyggelige kroner til klubbkassa.
På «kjøkkenet» stilte Torild, Målfrid og Wenche med hver si vaskefille og pågangsmot, og som trafikkvakter gjorde Bjørn Nordtømme, Jan Arnesen, Bjørn Ove Brynestad, Per Ivar Brynestad, Geir Danielsen, Kate Olsen, Hans Petter Flesvig og Inge Lien en god innsats. Knut Braastad og Svein Nymoen kjørte foran de første løperne og bak de siste.
Alt i alt en hyggelig formiddag på Bankplassen, der det ikke var altfor stor deltakelse. Øvrige utstillere og bidragsytere på plassen var Eidsvoll og Hurdal Røde Kors, samt Hjemmevernet. Begge viste utstyr og fortalte om aktiviteter og oppdrag i forskjellige sammenhenger.

Ingen kommentarer: