torsdag 31. mai 2012

Fin tur til Blaker skanse

31. mai var Blaker Skanse og Sørumsand satt på reiseplanen for torsdagsturen. Vi reiste presis 18.14 fra Bankplassen, og en liten time etterpå var vi inne på det vakre området ved den gamle militærforlegningen. Der ble det et kvarters spasertur og fotosesjon, før vi betemte oss for å kjøre til Aursmoen Gjestegård.
De var i ferd med å stenge for dagen, men da fem staute motorsyklister dundret inn på gårdsplassen og forsiktig ytret frampå at Gjert var sulten - var det ikke nei i vertskapets munn. Det ble disket opp med burgere og indisk kyllingrett, med dertil hørende drikke for veifarende. Ifølge karbis-elskerne ble det en sterk åtter på en skala fra 0-10. Den indiske kyllingretten med salat, ris og karrisaus havnet på samme bedømmelsesnivå.
Omtrent kvart på ti var de fleste tilbake i garasjen hjemme, etter en fin kjøretur som gikk på vestsiden av Vorma til Brårud, videre via Røavegen til Neskollen, og så videre til Rånåsfoss der vi svingte av over til Blaker. Hjemturen gikk omtrent i samme rute, men de som bor på Råholt/Eidsvoll Verk kjørte tvers over fra Neskollen og Brårud.
Med på turen var Gjert Klokkerhaug, Bjørn Nordtømme, Torodd Sannerhaugen, Christer Sannerhaugen og Svein Nymoen.

Ingen kommentarer: