torsdag 22. august 2013

Ingen materialer - saga sto

Jarle Brynestad, Elisabeth Moum, Stig Buraas, Inge Lien
og Gjert Klokkerhaug. Svein var fotograf.
For de av oss som planlegger terrassebygging eller annen snekkervirksomhet, hjalp det lite å reise til Rognlisaga i Hurdal for å få tak i materialer. Der var det lav vannføring og ingen annen aktivitet heller. Men det ble en aldeles flott kjøretur via Minneåsen. Vegkvaliteten over åsen har blitt dårligere og dårligere, og bare den lave kveldssola var vanskeligere å takle enn humpene. Men vi kom hele fram, selv om Svein holdt på å bli rygget over av en diger traktor med et kjempemessig redskap på, da ekvipasjen måtte stoppe og rygge før det kom seg mellom skiltingen ved rundkjøringen på Torget i Hurdal. DESSA BØNDA!
Vi stoppet og glante rundt omkring ved det gamle sagbruket, før vi kjørte videre opp til Høversjøen, der vi snudde og kjørte østsida av Hurdalsjøen til Nebbenes sydgående. Der ble det kaffe og is på majoriteten - mens minoriteten som vanlig høgg innpå en diger hamburgertallerken. Eller i hvert fall det som var oppå tallerkenen.
Det var en lys og fager seinsommerkveld, som Elisabeth Moum, Stig Buraas, Jarle Brynestad, Inge Lien, Gjert Klokkerhaug og Svein Nymoen syntes var perfekt til en aldri så liten kjøretur.

Ingen kommentarer: