torsdag 29. august 2013

Rundt omkring

På Skarnes ble det stopp med vått og tørt. Fra venstre på bildet:
Kathe Andersen, Ina Sætre, Gjert Klokkerhaug, Fredrik Wilhelmsen,
Bjørn Nordtømme, Jonny Kval og Morten Wilhelmsen.
Bak kameraet: Svein Nymoen.
Torsdag 29. august var satt opp som tur uten noe spesielt mål. Til bankplassen kom det åtte deltakere, og vi ble enige om å kjøre på vestsida av Vorma til Vormsund, videre til Årnes og Skarnes. Der ble det stopp ved gatekjøkkenet, slik at de som var sultne, kunne bedømme en hamburgertallerken eller to.
Denne gangen dukket det opp fire nye deltakere - og det er veldig hyggelig. Spesielt hyggelig var det at Fredrik på 125 ccm ble med. Godt at det gror litt bak oss tilårskomne. I tillegg var Morten, Ina og Kathe nye torsdagsturere. Framtida ser lys ut dere, selv om dagene blir kortere!
Fra Skarnes kjørte vi via Sand og over åsen mot Gullverket, og etter hvert som rekka nærmet seg Sundet, svingte flere av og kjørte tilbake til sine mc-garasjer. Litt regn kom det på turen, men ikke veldig mye. Dog nok til at øyestenen sikkert må gjennom en renselsesprosess.
Med på turen var Bjørn Nordtømme, Fredrik Wilhelmsen, Morten Wilhelmsen, Ina Sætre, Kathe Andersen, Gjert Klokkerhaug, Jonny Kval og Svein Nymoen.

Ingen kommentarer: