torsdag 12. september 2013

Siste torsdagstur sesongen 2013

Utenfor Milepelen før selskapet gikk til bords for ymse
næringsinntak. Fra venstre på bildet Gjert Klokkerhaug,
Jarle Brynestad, Bjørn Nordtømme og Inge Lien.
Foto: Svein Nymoen.
Torsdag 12. september var siste torsdagstur denne sesongen. I hvert fall ifølge turlista til klubben. Om noen vil kjøre flere turer utover høsten, så blir ingen nektet.
Milepelen på Sand i Nord-Odal var målet for denne avslutningsturen. Der var vi sikre på at Gjert ville få sin ukentlige hamburgertallerken. På nylagt asfalt til langt opp i Gullverket kjørte vi i strålende ettermiddagssol og behagelig temperatur, og fartsgrensa var det ingen problemer å holde. Ved rota til Brennlia var det umerket vegarbeid som vi unngikk med eleganse. Ellers var det ikke store trafikken denne kvelden. Verken av firehjulinger eller skapninger med fire bein.
Terrassen utafor restauranten Milepelen passet utmerket som arena for ymse nytelsesmidler. Vi fikk en god innføring i flyverdenens mange finurligheter av Bjørn, som har vært pilot i mange år. Interessant. Politikk holdt vi oss unna - det var altfor kort tid siden valget sto. Men vi får nok sjansen seinere.
En flott avslutning på sesongens torsdagsturer, og med på den var Jarle Brynestad, Bjørn Nordtømme, Inge Lien, Gjert Klokkerhaug og Svein Nymoen.

Ingen kommentarer: