torsdag 3. april 2014

INVITASJON TIL JUBILEUMSTUR

Eidsvoll Motorsykkelklubb fyller i år 40 år. I den anledning inviteres medlemmene til å bli med på jubileumstur til Vestlandet 29. mai (Kristi Himmelfartsdag) til 1. juni.

Vi reiser fra Eidsvoll på morgenen Kristi Himmelfartsdag og setter kursen vestover. Veivalg er ikke helt bestemt enda, men turen går med stor sannsynlighet over Hardangervidda. Endelig mål for dagen er Eidfjord hvor vi tar inn på Quality Hotell & Resort Vøringsfoss
https://www.nordicchoicehotels.com/quality-resort/quality-hotel--resort-voringfoss/
som blir vårt tilholdssted i to netter.
Fra Oslo til Eidfjord er det ca 33 mil - 5 timers effektiv kjøring. Vi kjøper inn lunsj som vi inntar i det fri - finvær er bestilt!

Fredagen i Eidfjord legger vi opp til kjøretur(er) i spektakulær natur for den som ønsker det.
Lørdag må vi sette kursen østover igjen og turen går da til Gaustablikk Høyfjellshotell www.gaustablikk.no på Rjukan, som er en kjøretur på 27 mil. Her blir vi en natt.
Lørdagskvelden spiser vi middag på hotellet og hygger oss sammen. Søndag går hjemturen via Tuddalen, Notodden og Drammen - ca 25 mil.

Priser Quality Hotel & Resort Vøringsfoss:
Dobbeltrom pr natt: kr 1320,-
Enkeltrom pr natt: kr 1090,-
De har gitt oss 10% rabatt. Overnatting i standard dobbeltrom med frokost. Her kan man kjøpe middagsbuffet til kr 365,- pr person eller velge fra menyen.

Priser Gaustablikk Høyfjellshotell:
Prisene inkluderer middag, overnatting og frokost:
Dobbeltrom: kr 1990,-
Enkeltrom:   kr 1255,-

Høres ikke dette spennende ut?
Fristen for påmelding er senest tirsdag 29. april og vi presiserer at påmeldingen er bindende til: eidsvollmotorsykkelklubb@gmail.com
Mailadressen kan du også bruke om du har spørsmål i forhold til turen eller ønsker du kan ta kontakt med en av oss i styret.

Styret

1 kommentar:

Anonym sa...

Fint at du har bestilt godvær til turen, Inge!