lørdag 19. april 2014

SE OSS-aksjonen 2014

Eidsvoll Motorsykkelklubb er av NMCU/NMCU Oslo og Akershus invitert til å delta på årets «SE OSS»-askjon. Den går av stabelen lørdag 26. april, og er landsdekkende. I siste styremøte ble det vedtatt at klubben prøver å delta i denne aksjonen. Det er jo en aksjon som angår alle som ferdes ute på landeveien - og retter seg spesielt mot bilister med påminnelse om at vi er på veiene igjen etter en lang vinter.
Aksjonen går i korthet ut på at vi trommer sammen 10-12 motorsykler og kjører en runde innenfor vår egen kommune, med stopp på et par-tre steder der det er litt trafikk. For eksempel ved Amfi Eidsvoll på Råholt, i Sundet og kanskje ved Nebbenes-kroene. Disse oppholdene gir oss mulighet til å dele ut flyers til de som vil ha, og kanskje slå av en prat og fortelle hva motorsyklisme er og hva NMCU står for.
En motorsykkel skal kjøre med flagg der det står «SE OSS» på. Øvrige i pulja deltar som vanlige motorsykister med eller uten passasjer. Hele opplegget tar et par timer - eller så lenge vi ønsker å holde på.
I denne sammenhengen er det nødvendig med - som nenvt - 10-12 motorsykler - gjerne flere - til å delta. Som klubbens «aksjonsleder» oppfordrer jeg alle til å bli med. Vi får det morsomt, treffer antakelig en del nysgjerrige trafikanter og andre + at vi får en liten runde sammen med andre klubbmedlemmer.
Jeg inviterer til «aksjonsmøte» på Veslekroken onsdag 23. april kl. 18.30, der vi går gjennom opplegget. Blir vi mange nok, deler vi oss i to grupper. En sykkel i hver gruppe kjører med flagg.
Tommy Kragseth Hansen fra NMCU Oslo/Akershus kommer sannsynligvis til medlemsmøtet fredag 25. april der han redegjør både for aksjonen og NMCU.
Aksjonen starter fra Bankplassen i Sundet LØRDAG 26. APRIL KL. 11.00.
Dette er noe vi absolutt bør være med på - så oppfordringen er: MØT OPP OG BLI MED!
Spørsmål så langt: Ring meg på 97462304 eller skriv en e-post til wenchris@online.no

Klubbvennlig hilsen
fra
Svein Olav Nymoen

Ingen kommentarer: