søndag 31. mai 2015

Fin banedag i Trøgstad

Da hjemturen tok til, hang regnbygene ganske tett over Østlandet. Vegene var våte over flere strekninger og ingen kom hjem uten litt sprut og noen regnskyll etter en vellykket dag på Trøgstadbanen. Arenaen har vært brukt av klubben i en årrekke, for oppmyking av vårstive kjøremuskler. Ikke de store hastighetene, men veldig fin trening av blikk, sporvalg og ellers det meste en må kunne for å kjøre trygt på motorsykkel.
Klokka halv elleve startet turen fra Bankplassen i Sundet. Følget var på tre, mens to ventet ved gamle Nebbenes. Fra hovedstaden kom det tre til, og litt etternølende dukket den niende deltakeren opp direkte på banen.
Skydekket varierte, og av og til stakk sola fram. Banen var tørr og fin, så flere fikk pusset på fothvilerne i noen av de skarpe svingene på gocart-banen. Etter tre-fire timer så de fleste seg fornøyd og vendte nesa hjemover. God trening og en fin tur, som bør kvalifisere til tre torsdagsturer.
Denne gangen var Bjørn Troberg, Svein Nymoen, Hans Olav Hognestad, Espen Johannessen, Torild Tjernsmo, Knut Braastad, Jan Harald Kristiansen, Øyvind Berg og Karl Bent Søberg med på kjøregymnastikken.
Banen ved Skjønhaug er ca 800 meter og fin til teknisk trening.

Bjørn Troberg.

Torild Tjernsmo. Eneste høna i kurven denne gangen.

Øyvind Berg.

Espen Johannessen.

Knut Braastad og Hans Olav Hognestad.

Svein Nymoen.

Fra venstre: Bjørn Troberg, Svein Nymoen, Øyvind Berg, Karl Bent Søberg, Espen Johannessen, Hans Olav Hognestad, Torild Tjernsmo, Knut Braastad og Jan Harald Kristiansen.

Ingen kommentarer: