torsdag 26. mai 2016

Bomtur til Café Oscar

Kjøreturen over til Hadeland er en god opplevelse, så nær som øverst i bakkene og over toppen mot Lygnaseter. Der er det dumpete og dårlig dekke.
Når sola står på vesthimmelen til over klokka ni om kvelden, trodde vi at serveringsstedene rundt omkring holdt åpent - i hvert fall litt. Men neida, Café Oscar hadde ikke en gang åpnet for sesongen, så da måtte vi finne på noe annet. Og hva var vel bedre enn å vende om og innta restauranten på Lygnaseter?
Ei lang, fin rekke med motorsykler - 13 i alt - forlot Bankplassen i Sundet denne torsdagen. Til sammen 17 deltakere var med, og i jevnt og fint tempo slanget vi oss vestover mot Hadeland. Vi ble ganske lange i maska da stedet vi stoppet ved var stengt, men med mange lyse hoder tok det ikke lang tid før en ny avgjørelse var tatt.
På Lygnaseter ble det litt av hvert på tallerkener og i kopper og krus, og alle var vel sånn passe stappa før følget rigget seg for retur til grunnlovsbygda. Det ble litt spredt orden på tilbaketuren, men de fleste var nok hjemme mellom halv ti og ti.
Med på turen denne gangen var Elin Andersen, Wenche Nymoen, Ann Kristin Ruud, Knut Braastad, Olav Dalen, Morten Andersen, Bjørn Nordtømme, Inger Marit Dalen, Torger Jensen, Målfrid Brekke Lien, Inge Lien (med flunka ny BMW), Hans Olav Hognestad, Per Brynestad, Tore Eidissen, Øyvind Berg, Jan Arnesen og Svein Nymoen.

Fra venstre: Svein, Jan, Øyvind, Tore, Per, Hans Olav, Inge, Målfrid,
Torger, Inger Marit, Bjørn, Morten, Olav, Knut.
De små foran er Ann Kristin, Wenche og Elin.

Fra tunet ved Café Oscar kan en se over vika til det
gamle brenneriet på Hadeland.

Ingen kommentarer: