søndag 5. juni 2016

Siljansträffen for 46. gang

Flere av klubbmedlemmene har vært på Siljansträffen nesten like mange ganger som treffet er arrangert. Tett opp mot 40 ganger har de som har flest turer.
Deltakerantallet fra Eidsvoll har variert noe, men de siste årene - med unntak av noen få år - er vi tildelt Dalahest for lengst kjørte klubb og for største klubb på treffet. Denne gangen var vi 13, og det kvalifiserte nok en gang til nevnte priser. Nå har klubben snart like mange hester som gjennomsnittsalderen på treffet - nesten.
I nostalgiens tegn kjørte flere sine gamle motorsykler til Mora denne gangen. Arild, Torodd og Edvin på hver sin Honda Gold Wing, Bernt Johan på Honda 750 Four, Bjørn på Laverda og Jan på sin gamle BMW. Maskiner som er like gode i dag som da de var nye. Kanskje bedre... Resten av oss kom på de vanlige «hojene» og var tilfreds med det.
Treffet gikk etter tradisjonelt mønster, og den totale deltakelsen var bedre enn på flere år. Det fine været var nok en av årsakene til at så mange ville telte i skogen på Lomsmyren. Lørdag kveld var det treffleker, natursti og andre morsomme tiltak som mange deltok i. Høydepunktet er nok allikevel premieutdelingen, der vi som nevnt stakk av med to hester. Sigurd påtok seg det høytidelige ansvaret å motta påskjønnelsen på klubbens vegne. Og etter premieutdelingen kunne de som ville svinge seg i dansen til levende musikk.
Denne gangen var følgende fra Eidsvoll på Siljansträffen: Torodd Jansen, Bernt Johan Strand, Håkon Brubakk, Henrik ??, Hans Olav Hognestad, Edvin Holm, Arild Myrvoll, Karl Bent Søberg, Jan Arvid Arnesen, Bjørn Ove Brynestad, Olav Dahlen, Bjørn Roar Møller, Svein Nymoen.
Jan og Bjørn ankommer det 46. Siljansträffen.

Jan hadde nytt telt, og det ble markert med kranseskål.

Å varme pølser over bålet er en god tradisjon.

I det varme, fine sommerværet var det god stemning rundt bålet.

Ola «Halling» var gutten i røyken.

Jan mottar Dalahester på vegne av klubben. Vi fikk for lengst kjørte klubb
og for største klubb på treffet.

Ingen kommentarer: