torsdag 18. august 2016

Vellykket vaffelfestival

Det kan ikke herske noen tvil - mange av medlemmene liker kaffe og vafler. Et godt utgangspunkt for Økern vaffelfestival.
14 kaffetørste og vaffelhungrige møtte på Bankplassen i Sundet torsdag 18. august. Denne kvelden var det ikke bare vaffelpressa som stekte - sola sto rund, stor og varm på sørvest-himmelen og holdt temperaturen på 20+.
Vel framme etter å ha benyttet E6 til hovedstaden, var det allerede gjester på terrassen hos vertskapet - Liv Marit og Anders Dihle, Jon Finsrud og vertskapet selv - Knut Braastad og Torild Tjernsmo. Det duftet herlig av nystekte vafler og nytrukket kaffe. Rømme og jordbærsyltetøy samt stikkelsbær ble servert, og alle så ut til å sette pris på herlighetene.
Det er ikke annet å gjøre enn å takke for en hyggelig kveld hos et gjestfritt vertskap. I lag med mange hyggelige venner. Kanskje vi kan få komme tilbake neste sommer også?
Fra Bankplassen kjørte Geir Danielsen, Kate Olsen, Olav og Inger Marit Dahlen, Målfrid Brekke og Inge Lien, Svein og Wenche Nymoen, Jan Arnesen, Jarle Brynestad, Jonny Kval, Øystein Haugen, Karl Bent Søberg og Øyvind Berg.

Terrassen hos Knut og Torild var full av glade motorsyklister, 19 til sammen.

Vakkert og velsmakende.

Ja, hvorfor ikke?

Praten går lett og livlig.

Mange motorsykler under vaffelfestivalen 2016.

Ingen kommentarer: