søndag 25. september 2016

Vellykket høsttur til Strömstad

Da det ble vinket takk for nå søndag formiddag, var alle forventninger innfridd. Kjøretur til Strömstad, været, deltakerne, hotellet - alt var helt topp.
Alle 33 deltakerne møttes ved Circle K på Kjeller, etter at de aller fleste hadde kjørt fra Nebbenes klokka 10 lørdag 24. september. Med så mange deltakere, fant en det praktisk å dele inn i to puljer. Pulje A kjørte kvart på elleve, mens pulje B kjørte fem minutter senere. Turen gikk gjennom Lillestrøm og sørover langs Dalefjerdingen med stopp ved kraftverket i Solbergfoss. Derfra var turen lagt opp slik at lunsj ble inntatt i Engelsviken utenfor Fredrikstad. Fiskesuppa der er viden kjent, og det så ut som alle spiste enten liten eller stor porsjon.
Ved fire-tida var alle på plass i Langholmen hotell i Strömstad, og det var på tide med noe kaldt og leskende etter en flott kjøretur på fine veger.
Nesten helt fram til middag satt folk og hadde det hyggelig i hotellets salong, men alle var klare rundt bordene da middagen, som ble sponset av klubben, ble servert. Velsmakende retter servert av hyggelig betjening.
Ut i de små timer ble det mimring om nytt og gammelt, mer munngodt og dans for de som hadde lyst til det. Plutselig var kvelden omme og folk trakk til rommene sine for å hvile ut til hjemturen.
Returen ble i spredt orden. Noen kjørte rett etter frokost, mens flesteparten tok seg bedre tid. Noen ruslet en runde i byen før vesker og kofferter ble stappet fulle, motoren startet og hjemturen begynte.
Takk til styret som lagde et fint opplegg og valgte et alle tiders sted å være. Og takk til alle som ble med på turen og gjorde den til et hyggelig klubbtreff.

MERKEDAG
25. september 2016 må kunne føres inn i klubbhistorien som en merkedag. Ett av kjørelagene, bestående av Per Ivar og Ann Kristin, Øyvind, Bjørn Ove, Hans Olav og Anne Grethe samt Jan Arnesen, opplevde noe kanskje ingen har opplevd før: Jan kjørte FØRST i tre kilometer! Årsaken er ikke så nøye - det er hendelsen som er viktig.

Turen startet fra Nebbenes på Eidsvoll Verk.

Ei lita hvilepause ved Solbergfoss kraftverk.

Et mikrofly passerte over oss da vi sto i Solbergfoss.

Et lite følge Morgan-entusiaster stoppet på demingen.

Lunsj ble inntatt i Engelsviken.

Pulje A klargjør for avreise fra Engelsviken.

Deltakerne samlet rundt bordene til en middag med herlige retter.

Og utenfor spilte de «Koster Vals».

Ingen kommentarer: