torsdag 13. juli 2017

Torsdagstur til Oldemors karjol

13. juli 2017. Regnskurene hang rundt oss da vi startet kjøreturen over mot Hadeland, selv om samtlige meteorologer i hele landet hadde sagt at det ikke skulle regne denne torsdagen. Skam dere, yr og Storm og alle andre som lover en ting og gir oss noe annet!
Men det regnet ikke på hele turen, bare en time og litt til før turen startet. På Bankplassen var seks motorsykler og åtte deltakere klare, mens Håkon hang seg på fra Eidsvoll Verk. Da ble vi ni til sammen. Slett ikke verst midt i ferietida.
Vi kjørte Bergermoen, Maura og rv 35 til Roa og videre over åsen til karjolen som sto der og ventet på oss. Rundt bordene på terreassen der ble det hyggelig prat, kaffe, is, sjokolademousse og andre godsaker.
Vi var ikke alene på mc-tur denne gangen. En stor flokk motorsyklister var allerede benket da vi ankom stedet. Hvor de kom fra vites ikke, men de kjørte avgårde før oss i motsatt retninge av dit vi skulle.
Med på turen denne gangen var Jan Tore Brynestad, Håkon Brubakk, Jan Arnesen, Olav Dahlen, Karoline Dahlen, Inger Marit Dahlen, Svein Nymoen, Wenche Nymoen og Karl Bent Søberg.



Ingen kommentarer: