torsdag 3. august 2017

Hyggekveld nord i bygda

Torsdag 3. august 2017: Tur til Hadeland Glassverk hadde bleknet i forhold til det vi ble tilbudt i Feiring på denne torsdagsturen.
Allerede for ei uke siden sjekket Øystein Haugen om Terje i Feiring hadde noe å gjøre denne torsdagen. Det hadde han ikke, men fikk det. Og det tok han på strak arm og disket opp med godbiter, utepeis og varme griller da de altfor få fire deltakerne svingte inn på gårdsplassen i Feiring.
På bordene var det servise til minst 20 personer - glass, kniv og gaffel, tallerkner. Salater, dressinger og annet som hører grillmat til. Hver deltaker var oppfordret til å ta med litt å grille. Dermed ble det et utsøkt måltid under taket på Terje og Åses koselige uteplass. Hele eiendommen ligger idyllisk til i skråningen ned mot Mjøsa, og har Feiringklinikken som nærmeste nabo. Kort veg til behandling om feit grillmat setter hjertefunksjonen i fare, med andre ord.
Før grillingen startet ble vi vist om i Terjes rikholdige verksted. Der kan han pleie sine hobbyer som han vil, og sjøl om han mente det var ganske rotete der da vi var på besøk, synes vi som så at det var helt eksemplarisk.
Etter hvert som kveldsstunden ség på, økte nedbøren, og metereologene fikk rett i sine spådommer. Da hovedrettene var fortært, bød Terje på kaffe og kake. Deilig sjokoladekake fra mor Åses kjøkken. Vi koste oss ordentlig der vi satt og pratet om ditt og datt. Takk for at du og Åse, som var på jobb, tok imot besøk av oss torsdagsturere, Terje.
Med på turen fra Bankplassen var Bjørn Ove Brynestad, Jan Arnesen, Wenche og Svein Nymoen. I Feiring var Øystein Haugen, Einar og Terje Andersen allerede på plass.
Utepeisen skapte en lun og fin stemning.

Herlighetene hentes fram.

Bjørn Ove griller pølser. Jan og Wenche skravler. Terje har hentet kaffe.

Øystein Haugen, Einar og Terje Andersen.

Ingen kommentarer: