torsdag 10. august 2017

Vellykket vaffelfestival

Torsdag 10. august 2017. Hvor mange år Økern Vaffelfestival har eksistert, er det ingen som er helt sikre på. Det spiller ingen rolle, heller. Det er alltid like hyggelig å komme til Knut og Torild der vaflene er nystekte, kaffen nytraktet og syltetøyet velbehagelig.
Hjemme igjen etter denne tradisjonelle torsdagsturen, satt nok alle med en god følelse av hyggelig samvær og fin kjøretur. Kanskje ikke verdens mest spennende tur på E6 innover til Oslo, men når en har avtalt frammøte, tar vi raskeste veg. Så kunne hver enkelt ta returen etter eget ønske.
Denne gangen ble fremmøtet stort idet hele 23 dro fra Eidsvoll ved 18.14-tiden. På festivalterrassen ble det 26 til sammen, med vertskapet og en som møtte direkte. Så mange er det vel ikke så ofte på terrassen i Wilsters vei. For oss som kom på besøk var dette en svært hyggelig kveld. Så håper vi at vertskapet ikke ble helt utslitt.
Og så er det veldig hyggelig at nye, unge fjes dukker opp. Klubben trenger rekruttering, så det er både gledelig og nyttig at unge motorsyklister (og passasjerer) vil være med.
Med på turen denne gangen var Karoline Dalen, Janet Lomsdalen, Wenche Nymoen, Svein Nymoen, Geir Danielsen, Knut Braastad og Torild Tjernsmo som vertskap, John Finsrud, Karl Bent Søberg, Jan Arnesen, Terje Andersen, Øystein Haugen, Inger Marit Dalen, Olav Dalen, Hans Olav Hognestad, Anne-Grethe Røsrud, Jane Brit Berntsen, Edvin Holm, Arild Myrvoll, May Myrvoll, Målfrid Brekke Lien, Inge Lien, Torodd Jansen, Runa Døhlen, Bjørn Nordtømme og Jarle Brynestad.

Carporten i Wilsters vei ble full av motorsykler.

Terrassen var fylt med vaffelklare og kaffetørste motorsyklister.

Turens yngste duo, på Honda 250 med Karoline Dalen som fører
og Janet Lomsdalen som passasjer.

Alt var vellykket, til og med været viste seg fra en sommerlig side.

Hovedingrediensene. Ingen vaffelfestival uten!

Motorsyklene sto langt inn i hagen.

Vi fikk servert kardangkaffe. Ikke rart den smakte godt!

Torild Tjernsmo go Knut Braastad har vært vertskap
for Økern Vaffelfestival helt siden starten.

Ingen kommentarer: