torsdag 31. mai 2018

Vi smeltet nesten bort...

Torsdag 31. mai 2018. Svetten rant og noen ville til Fløyta for å bade etter hjemkomst fra denne torsdagsturen. Omtrent 30 grader i skyggen er varmt nok - i hvert fall ikledd fullt utstyr for motorsykkelkjøring.
Men du verden - en bør ikke klage over sommeren så langt. Aldri har mai vært varmere enn denne gangen - og vi som trodde snøen ville ligge til sankthans!
Ikke riktig alle veier fører til Viken II, så vi valgte østsida av Vorma og skyggesiden langs Mjøsa. Men vi var i villrede siden «Sigurd» ikke var på plass ved avreisen. Hadde han forsovet seg eller fått heteslag? Neida, vår usikkerhet ble slettet da han kom bare et par minutter etter oss til Totenvika. Han hadde skravla i telefon og blei forsinka, ifølge han sjøl.
Sola var så varm at vi ikke orket å sette oss på soldekket, men fant oss plass på restaurantdekket. Der ble det forskjellige retter på bordene, og etter en times tid var alle klare for å kjøre sørover igjen.
Det ble en fin-fin tur, der Håkon, Erik, Geir, Inge, Målfrid, Inger Marit, Olav, Jan A., Wenche, Svein og Torodd S. var med.
Vel framme og godt parkert.

Deltakerne i baugen på Viken II - i reineste Titanic-stil.
Inge, Torodd S., Inger Marit, Jan, Målfrid, Inge, Olav, Geir, Erik, Håkon og Svein.

Ingen kommentarer: