torsdag 16. august 2018

Aller siste torsdagstur til Marché på Espa

Torsdag 16. august 2018. Skyene hang lavt over landskapet da denne torsdagens tur skulle starte. Litt vind var det også, og noen regndråper forsøkte å ødelegge helt for motorsykkeltur.
Men ikke alle lar seg skremme av litt gråvær. Denne gangen var det «pokalrytterne» som møtte fram og fortsatte konkurransen om heder og ære. For å oppnå det, behøver en ikke kjøre så langt som til Hamar. Espakroa er omtrent halvveis, så det fant vi ut var en passe tur på en sådan dag.
Dette var nok den siste gangen noen fra motorsykkelklubben kjørte torsdagstur til Marché på Espa. Som ivrige torsdagstourere og nyhetsformidlere kan vi allerede nå bringe gladmeldingen om at kroa fortsatt kommer til å bli driftet. Nye eiere har overtatt og starter fra 1. september, om vi har forstått det riktig. Under det forlokkende navnet Bolleland Kro. Vi forsikret oss om at det blir både med og uten rosiner, og betjeningen opplyste helt frivillig at det også vil bli vafler på menyen.
Vi ble så glade at vi tok bilde både inne og ute før vi returnerte langs E6. Turen til kroa gikk langs østsida og gamle Trondheimsveg.
Jan Arnesen og Svein Nymoen kjørte tur under regntunge skyer og kraftige vindkast, men kom helskinnet fram og både tilbake.
Her inntas den siste kopp kaffe på Marché for vårt vedkommende.

Like før retur til Eidsvoll.

Ingen kommentarer: