torsdag 11. juni 2020

Sommer, sommer, sommer...

Torsdag 11. juni 2020. Denne sesongen har oppslutningen om torsdagsturene vært bedre enn noen gang. Og kveldens tur til Gjøvik ble ikke noe unntak.
Fra Bankplassen i Sundet startet det 22 motorsykler. Det er moro å ligge omtrent midt i rekka og se foran- og bakenforkjørende rekke av tohjulinger «orme» seg langs vegene nordover mot den hvite by ved Mjøsa. Og da vi kom fram var det allerede to til fra klubben på plass - så summa summarum ble antallet tohjulinger 24.
Det er mange fine motorsykler i klubben. Ekstra hyggelig er det å se at de som også har gamle sykler tar disse på noen av torsdagsturene. Denne gangen var det Edvin Holm med sin Honda Gold Wing 1000 og Bernt Johan Strand med Honda CB 750 som stilte med sykler i veteranklassen.
Målet for turen var «rundkiosken» i Jernbaneparken omtrent midt i Gjøvik sentrum. Ved ankomst var plassen allerede fylt med både lokale og tilreisende motorsyklister med sine mangfoldige «hojer». Ikke lett å fastsette noe antall, men rundt 100 motorsykler var det kanskje innom den tida vi var der.
I kiosken hadde de et godt utvalg av vått og tørt. De fleste nøyde seg med en is, litt kaffe og kanskje ei flaske med kaldt drikke. Temperaturen var god - omtrent 25 på den røde sida av null. Og praten gikk både med kjente og ukjente. Noen fikk prøvesitte «drømmesykkelen» mens de fleste tok til takke med å se og spørre eller forklare.
Den gode deltakelsen - hele 28 - bestod av Håkon Brubakk, Inge Lien, Jan Arnesen, Jann Harald Kristiansen, Karoline Dahlen, Olav Dahlen, Inger Marit Dahlen, Ann Kristin Rud Lystad, Per Ivar Brynestad, Espen Johannessen, Gunnar Sletten, Bjørn Ove Brynestad, Morten Haugen, Wenche Nymoen, Svein Nymoen, Per Kristian Thoresen, Edvin Holm, Knut Braastad, Geir Danielsen, Kate Olsen, Rune Lilletofte, Frode Stenseth, Erik Hallgren, Karl Bent Søberg, Vidar Haugen, Torodd Sannerhaugen, Bernt Johan Strand og Øystein Haugen.
Så å si alle. Fotograferingen ble unnagjort som punkt 1.
Deretter kunne deltakerne gjøre som de ville.

I jernbaneparken er det ikke bare plass til motorsykler.
Ei fontene lager god stemning og en stor og fin skatepark
er bygget for de som driver med slike aktiviteter.

Fontena varierer vannsøylene i både høyde og farger.

Blått denne gangen.

Ingen kommentarer: