torsdag 25. juni 2020

Varmegradene uteble ikke

Torsdag 25. juni 2020. Det er ikke spesielt godt å kjøre motorsykkel når det er kaldt. Da hakker vi tenner. Når temperaturen måles til 30 røde, er det heller ikke veldig behagelig. Kokepunktet nås ganske raskt.
Men så snart  en setter seg i bevegelse og får litt luft «under vingene», letter trykket og temperaturen synker litt - iallfall inne i hue.
Bankplassen var nok en gang møtested og utgangspunkt for denne torsdagens tur. Vidar tok ansvar og la seg først i køen og ledet oss via østsida til Minnesund og derfra over Langsetbrua og oppover mot Feiring og Østre Toten. Vi havnet til slutt i Evjua Strandpark, der Viken II ligger godt fortøyd og tilbyr gjestene massevis av gode alternativer. Og med det turværet vi fikk, er nettopp dette stedet ett av de aller beste reisemålene gjennom sesongens torsdagsturer.
Vi hygget oss og pratet om løst og fast i en times tid før returen. Det var godt å kjøre i skyggen av Skreiafjellene både til og fra. Det var fremdeles 26 varmegrader da motorsykkelen ble parkert litt over ni om kvelden.
Med på denne turen var Håkon Brubakk, Oddbjørn Asbjørnslett, Hans Petter Flesvig, Bjørn Ove Brynestad, Vidar Haugen, Wenche Nymoen, Svein Nymoen, Kate Olsen, Geir Danielsen, Hans Olav Hognestad, Jan Arnesen, Andrea Ruud Dahlen, Inger Marit Ruud Dahlen, Olav Dahlen og Karoline Ruud Dahlen.

Håkon, Oddbjørn, Hans Petter og Bjørn Ove.

Vidar, Wenche, Svein, Kate, Geir, Hans Olav og Jan.

Familien Dahlen ankommer Viken II.
Olav, Inger Marit, Andrea og Karoline.

Evjua Strandpark har båthavn, restaurant og campingplass.

Hele gjengen samlet ved Skibladnerbrygga.

Ingen kommentarer: