torsdag 10. september 2020

13 humler i et norgesglass...

Torsdag 10. september 2020. Nei, det var kanskje ikke 13 humler i et norgesglass, men 13 herrer i sin beste alder på hver sin motorsykkel som kjørte til Milepelen denne torsdagsturen.

Tredje siste tur denne sesongen gikk av stabelen i kjølig men fint høstvær. Som vanlig la Vidar seg i front og ledet oss via Skovset og Elstadva, Gullverket, Benkemyra og Løkker til restauranten i Sand sentrum. Der ble vi tildelt et flott møterom, siden det ikke var plass i herberget. Men vi hadde det fint med egen kaffeautomat og ingen ukjente nysgjerrige som satt og lyttet til de gode historiene.
Tilbaketuren ble lagt om Bruvoll, mest for å unngå vegarbeid mellom Løkker og Sand, men også for å få en aldri så liten rundtur. Over Benkemyra var det bare ni grader, så nå kan alle med god samvittighet sette fôret i jakke og bukse igjen.
Med på turen denne gangen var Jan Arnesen, Karl Bent Søberg, Torodd Sannerhaugen, Jann Harald Kristiansen, Jonny Kval, Morten Wilhelmsen, Svein Nymoen, Harald Furuseth, Vidar Haugen, Morten Dønnum Haugen, Joar Emilsen, Hans Olav Hognestad og Jarle Brynestad.

Guttetur denne gangen.

I konferanserommet gjorde vi som vi ville.


Ingen kommentarer: