torsdag 17. september 2020

Hotelltur framfor Jessheim

Torsdag 17. september 2020. I utgangspunktet var denne torsdagsturen tenkt rundt Hurdalssjøen og til Jessheim. Men ingen hadde spesielt lyst til å kjøre til nabokommunens kremmerlandsby, så vi valgte Hurdalssjøen rundt med stopp på Hurdalssjøen Hotell.

Kveldene blir kortere og kortere - eller det er ikke sant! Det blir tidligere og tidligere mørkt. Og da passer en runde på seks-sju mil fint. Opp østsida til Minnesund og over Minneåsen, der det bare var fire kuer igjen av årets beitedyr. Så ble det hyggelig kaffestopp i hotellet, og det var første gang Sigurd besøkte stedet. Litt historisk, med andre ord. Der var det mange andre, og det var nesten ikke ørens lyd da alle samlet seg i foajeen til en hikkas før middag.
Vi kjøpte oss kaffe, brownie og ei iskule til den nette sum av 175 kroner, og sugde begjærlig på hver eneste lille bit. Men det var påfyll på kaffen da...
I skumringen gikk turen videre rundt sjøen, og de fleste var ferdig med torsdagsturen et sted mellom åtte og halv ni. Denne nest siste torsdagsturen for sesongen ble representert ved Håkon Brubakk, Jan Arnesen, Hans Olav Hognestad, Morten Dønnum Haugen, Joar Emilsen, Vidar Haugen og Svein Nymoen.



Ingen kommentarer: