mandag 6. juli 2009

Kirsch Tour 2009 - avslutningen

De siste dagene av «touren» forløp uten problemer. 1. juli reiste noen av oss på tur til Ørneredet, mens andre foretrakk å gå tur i fjellene rundt Zell am See. Ørneredet er et spektakulært sted, og både bussturen opp/ned og selve stedet må oppleves - det er vanskelig å forklare. Om kvelden var det musikkfestival i Zell am See, og sentrum var stappende fullt av folk i alle aldre, så det ble en livlig kveld i byen denne onsdagen.

Dagen etter sto det transportetappe til Bamberg på dagsorden, og vi ankom denne vakre bayerske byen mellom tre og fire på ettermiddagen. Vi fikk litt regn under vår byvandring, men gjemte oss under noen store parasoller med en øl til regnet sluttet. På bildet står hele gjengen (unntatt Torodd og Runa) på broen over elva Regnitz utenfor byens gamle rådhus.

Fra Bamberg gikk turen til Egestorf, der vi hadde «festmiddag» på klubbens bekostning. Temperaturen var høy og sola veldig varm, så vi satt ute i hagen og nøt middagen og det som ellers hører til. Etter siste natt på fastlandet, kjørte vi de 14 milene fra Egestorf til Kiel, der de fleste var innom Louis før ombordkjøring i Color Fantasy. Det ble handlet både smått og stort, og den nye butikken til Louis er mange divisjoner over den de hadde tidligere.
Ombord slappet vi av på soldekket selv om det var ganske disig og ingen sol. Ved passering Storebælt var utearealene fylt med motorsyklister og andre skuelystne med fotoapparater i alle fasonger. Det er et mektig byggverk. Vi hadde turen siste middag ombord, og alle fant lugarene i sivilisert tid, før vi om morgenen våknet til gråvær og regn. Akkurat slik det var da jubileumsturen i 2004 ble avsluttet.

Turen gikk uten problemer, kun et par batterikabler løsnet, men det ble fikset på stedet. Med såpass mange på tur samtidig, kan det være en utfordring å finne plass til alle. Dette hadde turkomiteen løst på en glimrende måte. Turkomiteen besto av Tone Ruud og Knut Braastad, med varierende assistanse fra Karl Bent Søberg og Torild Tjernsmo. Turledere under kjøringen var i hovedsak Knut og Karl Bent, mens Geir Danielsen bisto med sin GPS med varierende resultat. Han hang for øvrig godt på bakhjulet til Kate Olsen. Jarle Brynestad og Stig Buraas sto for baktroppen på flere av etappene, mens resten - Per Roger Hansen, Inge og Målfrid Lien, Torodd Jansen og Runa Døhlen, Wenche og Svein Nymoen alltid lå foran Jan Arnesen i løypa.

Et utvalg av bildene fra turen kan beskues her hvis du har lyst.

Ingen kommentarer: