torsdag 22. juli 2010

Statistikk og historikk

Antall Turkamerater på Torsdagstur....

En liten diskusjon rundt antall som har vært med på tur i år før avreise til Gjøvik, sporet meg til å ta en titt på antallet som har vært med på turer i år og de siste årene...

Men først ... hittil i år har vi kjørt 13 turer inkl den til Gjøvik, og i snitt har det vært med 8,5 person på hver tur- dvs 111 tur'ere så langt.

Medianen er 8 deltagere og standardavviket er på 2,4 personer (for de som er litt usikker på hva et standardavvik er, så kan man enkelt si at på 2/3 av alle turene har det vært med mellom 6,1 til 10,9 personer (dvs 8,5 pluss minus 2,4)

Så litt historie.....

2009 - 7,5 hoder med på hver tur i snitt
2008 - 11 hoder
2007 - 4,7 hoder
2006 - 6,8 hoder
2005 - 8,5 hoder

Takk til Svein for å ha lagt ut alle tidligere versjoner av Klubba tilgjengelig på nettet.

Så oppsummert er året bra mht deltagelse statistisk så langt... men det finnes fortsatt plass i rekken for de som ønsker seg en liten tur på torsdag...

En annen kurositet er at i 2010 har det ennå ikke regnet såpass at undertegnede har tatt frem regndressen... noen lette dråper har det vært enkelte ganger, samt en liten skur på vei hjem ned fra Lygna, som noen ennå husker.

Go sommer

Gjert


1 kommentar:

FrodeS sa...

Som nylig innmeldt medlem så får jeg prøve å heve dette snittet noe..

Madammen og jeg skal prøve å bli med på så mange turer som vi får til, dog så blir det da 2 hoder på samme sykkel, men det er vel kanskje også godkjent?

Apropos regnvær og beskyttelse.. Jeg kjørte fra Jessheim til Råholt i går ettermiddag i perioden hvor noen bestemte seg for å åpne slusene over oss. Men det var bare til jeg kjørte ned i dumpa på E6 etter Mogreina. I kommunen vår var det opphold og tørre veger.. :)

Frode.