torsdag 1. juli 2010

I oldemors karjol


Det ble ei pen rekke med motorsykler som la i veg på torsdagstur den 1. juli. Til glassverket på Hadeland, egentlig, men der stenger de tidlig, så alle 12 som møtte fram på 10 motosrykler, ble enige om å kjøre Maura, Helleren, Roa og over åsen til Oldemors Karjol. Stedet er en liten restaurant med pub, og særdeles hyggelig betjening. De stenger vanligvis klokka åtte om kvelden, men da vi kom, gjorde de mine til slett spill og forsynte oss med kaffe, kake, hamburger, salat, is og det vi hadde lyst på. Karjolen hang oppunder taket med oldemor oppi, og atmosfæren var i det hele tatt veldig god. Vi benket oss ute på terrassen i det deilige sommerværet.

Vegen over Hadelandsåsen var ganske bra til vi hadde passert flystripa. Etter det var det nytt dekke med et tjukt gruslag på toppen. Ikke spesielt godt å kjøre på, men det gikk bra. Tore mente dette var en tur som inneholdt alt; motlys, sauer, grus, steinsprut, lastebil i sving, ukjente dyr som krysset vegen, glatt asfalt og mere til. Men han er jo nordfra da, så det opplevdes vel ganske spennende. Returen gikk via nyvegen over Leirsjøen til Maura, derfra via Pettersbråten, Sandsnes, Berger og tilbake til de respektives oppholdssteder.

Med på turen var Knut Braastad, Rune Lilletofte, Heidi Nyland, Gjert Klokkerhaug, Øyvind Berg, Jarle Brynestad, Bjørn Nordtømme, Wenche Nymoen, Svein Nymoen, Tore Eidissen, Torger Jensen og Roger Werner. Takk for turen. (Foto: Svein N.)

1 kommentar:

Anonym sa...

Fin tur,men hverken jeg eller sykkelen min liker grus.
Han på Hondaen er Torger Jensen,som meg,forholdsvis ny medlem.

Bjørn Nordtømme.