torsdag 9. mai 2013

Flesketur for 12. gang

Den første «flesketuren» ble gjennomført Kristi himmelfartsdag i 2002, som var den 9. mai - akkurat som i år. Den gangen var det med 17 motorsykler og 30 deltakere med, i nydelig vårvær.
Årets tur startet klokka 11.02 fra Bankplassen i Sundet, med 10 deltakere og seks motorsykler, og vi holdt oss - tradisjonen tro - til ruta via Gullverket, Sand og rundt Storsjøen, før vi svingte mot Kongsvinger på E16 - som  i 2002 het rv2.
Litt nedbør hadde gjort veibanen fuktig, og langs E16 er det veiarbeid. Det resulterer i forferdelig mye møkksprut, noe både motorsykler og de oppå bar preg av ved ankomst Charlottenberg.
Vi kjørte inn til sentrum og spiste lunsj før kjøpesenteret og ferskvaredisken i Eda Supermarket ble invadert. Noen kjøpte ganske mye, andre litt mindre. Uten å ta for hardt i, antas det a alle ekvipasjene kom noe tyngre hjem enn da reisten startet.
Vi stoppet inne i byen og inntok lunsj. Fra venstre Anne Grete Røsrud, Mona Hansen, Håkon Brubakk, Wenche Nymoen, Knut Braastad, Runa Døhlen, Torodd Jansen, Hans Olav Hognestad og Kate Olsen. Fotograf var Svein Nymoen.

Denne gangen var det 10 som deltok på flesketuren, og seks sjåfører som fikk ei økt med reingjøring etter hjemkomst. En vellykket tur i litt vekslende vær.
Neste tur, torsdag 16. mai, går til Oldemors Karjol på Jevnaker.

Ingen kommentarer: