torsdag 30. mai 2013

Dokka var (hjerte)sjuk

Torsdag 30. mai skulle torsdagsturen egentlig gått til Feiringklinikken, der vi skulle få prøve oss på førstehjelp. Men så hadde det seg sånn at dokka blei dårlig, og måtte på sjukhus. Den har med andre ord kommet i reparasjonsalderen, den også.
På plassen ved den velfylte floden Vorma møtte det tre deltakere. Og siden det ikke var noen vits i å reise til Feiring, bestemte vi oss for å kjøre til Milepelen på Sand i Nord-Odal. Vi kjørte i ansvarsfullt tempo over åsen, og ankom den hyggelige restauranten en liten halvtime etter start. Og starten var nøyaktig 18.14.
Ute på terrassen, i skyggen, ble det kaffe og is på to - mens bilmekanikeren inntok en saftig hamburger og Coca Cola. En halv time, eller kanskje tre kvarter etter at vi ankom, ble hjelm og annet nyttig kjøreutstyr montert, og turen tilbake til grunnlovsbygda tok til. Da kjørte vi nordover og rundt Sand-sjøen, før vi tok samme vei over åsen som den vi kom. I mellom 20 og 25 varmegrader ble det en alle tiders kjøretur.
Deltakere denne gangen var Per Ivar Brynestad, Torodd Sannerhaugen og Svein Nymoen.
Neste tur er satt opp til «Du Store Alpakka». De er midt inne i en flytteperiode, så vi finner et annet sted å reise. Følg med, følg med.

Ingen kommentarer: