fredag 2. mai 2014

Mjøsa rundt og torsdagstur nummer to

22 deltakere på 18 motorsykler kom til Bankplassen i Sundet.
1. mai har blitt en ganske viktig dag for motorsykkelfolket rundt om i landet. Så også for medlemmer av vår egen klubb. Stuntarrangementet «Mjøsa rundt» samler tusenvis av motorsyklister. Og selv om det nok ikke er så mange som kjører hele runden rundt innsjøen, så foregår det arrangementer av ymse slag på flere steder.
På Bankplassen i Sundet samlet det seg en god del fra egne rekker før de fleste ble med nordover mot Minnesund. En opptelling viste 18 motorsykler og 22 deltakere. Denne gangen teller også deltakelsen som torsdagstur for de som møtte fra på Bankplassen.
Etter en drøy time ved Statoil på Minnesund, kjørte flere videre nordover på vestsiden av Mjøsa. Første stopp var Skreia, der det var utstilling av gamle kjøretøyer fra store deler av verdens produsenter. Tempo-utstillingen viste et bredt spekter av det som er produsert i tidligere tider, og arrangementet trakk mange hundre, kanskje flere tusen tilskuere. Yttervika-bandet sto for underholdningen og skapte stemning på det gamle stasjonsområdet.
Videre var Gjøvik og Egon restaurant siste stoppested. Der ble det som vanlig et måltid bestående av forskjellige, herlige retter - med kjørbart drikke til.
Så gikk turen tilbake til de respektives baser, der kanskje en del fyrte opp i vedovnen. Det var ikke plagsomt varmt denne 1. mai, men været var det ingen ting å si på. Sola gjorde så godt den kunne, den.

En flott Indian til utstilling på Minnesund.

Hekken på den store touringmaskinen til Victory.

På Skreia var det blant annet stilt ut
Tempoer i mange varianter.
De som kom og kjørte fra Bankplassen, og dermed tok et stikk i konkurransen om diplom og t-trøye var: Karsten Holm, Bernt Johan Strand, Wenche Nymoen, Svein Nymoen, Hans Olav Hognestad, Gjert Klokkerhaug, Heidi Nyland, Torodd Jansen, Runa Døhlen, Bjørn Ove Brynestad, Finn Hauger, Rune Håkonsen, Morten Andersen, Inge Lien, Jan H. Kristiansen, Håkon Brubakk, Mona Hansen Brubakk, Jan Arnesen, Gunnar Sletta, Bent Søberg, Torild Tjernsmo og Knut Braastad.

Ingen kommentarer: