lørdag 31. mai 2014

Jubileumsturen dag 3 - Nok en praktdag!

Det er ikke grenser for gleder en skal oppleve. Jubileumsturens tredje dag opprant like klar og vakker som de to foregående. Programmet for dagen var frokost og transport til Gaustablikk Høyfjellshotell ved Rjukan. En tur på snaue 30 mil. I fantastisk natur og på fine veger. Litt humpete her og der, særlig etter passering av fylkesgrensa til Telemark. Men ingen hang med nebbet av den grunn.
Vi hadde en kort stopp i Odda, der softis og annet godt lesket strupene. Ved Låtefoss ble det stopp for å forevige øyeblikket, før turen gikk direkte til Haukeli Fjellstue og lunsj.
Gjennom et landskap som kan ta pusten fra alle og enhver, og tunneler nesten i alle lengder og temperaturer. Fra 189 meter til 5673.
Klokka fem omtrent var vi på plass på Gaustablikk. Et nydelig hotell med dreven betjening som virkelig gjorde alt for oss og la til rette for en svært vellykket og velsmakende middag. Så gikk det som det har gått kveldene før, hyggelig lag og gode historier. Noen av dem til og med fra for 40 år siden.
Det er ingen overdrivelse å påstå at det har vært en kjempefin markering av klubbens 40-årige eksistens.

Vi stoppet i Odda for å strekke på kroppen.

Geir og Espen slapper av.

Låtefoss like sør for Odda er et spektakulært vannfall.

Lunsjen ble inntatt på Haukeliseter.

Gaustablikk Høyfjellshotell kunne også by på fin utsikt fra rommet.

Ingen kommentarer: