torsdag 25. mai 2017

Heldagstur til «Söta bror»

Da vi stoppet for siste gang på Shellstasjonen i Kongsvinger, var det flere som hadde ei skikkelig «trøttekule». Men en is og litt strekk på ledd og stive muskler gjorde sitt til at alle våknet og kom seg trygt hjem igjen.
Klokka var passert godt og vel presis 10 og vel så det da de 18 motorsyklene og 24 deltakerne startet den tradisjonelle flesketuren til Charlottenberg. Dette var den 16. turen siden vi startet å kjøre torsdagsturer i 2001. Bare én gang er turen blitt «avlyst» på grunn av dårlig vær.
Denne gangen var det ingen hinder, verken værmessig eller av andre årsaker. Dog ble det noen få regndrypp, uten at det resulterte i rotbløyte. Pollen, derimot, var merkbart til stede. De små partiklene la seg som ei gul hinne over alt.
Som seg hør og bør ble turen først lagt inn til sentrum av Charlottenberg, der alle inntok et stort eller lite måltid hos Källmans. På takterrassen ble det fortalt skrøner og sannheter samtidig som maten ble fortært. Etterpå dro de fleste til forskjellige butikker for å sjekke gode tilbud, og mange hadde mer med tilbake enn da de dro fra grunnlovsbygda.
Turen til Charlottenberg ble kjørt via Sand og rundt Storsjøen, mens hjemturen ble i litt spredt orden, der noen dro raskeste vei, og andre kjørte via Magnor, Masterud og Kongsvinger. Det var en fin tur på en fin dag. Takk til alle som ble med.
Deltakere: Knut Braastad, Torild Tjernsmo, Gunveig Rudiløkken, Kate Iren Berglund Olsen, Espen Johannessen, Anne Grethe Røsrud, Hans Olav Hognestad, Inge Lien, Wenche Nymoen, Svein Nymoen, Olav Dalen, Inger Marit Dalen, Arild Myrvoll, May Myrvoll, Bjørn Troberg, Jarle Brynestad, Bjørn Ove Brynestad, Ann Kristin Ruud, Marte Brynestad, Per Ivar Brynestad, Jan Tore Brynestad, Tor Hansen, Jan Arnesen, Øystein Haugen og Torodd Sannerhaugen.
Reisefølget på Bankplassen i Sundet før avreise.

Stopp i Kongsvinger på tur til Charlottenberg.

På takterrassen hos Källmans ble herlige retter fortært.

På takterrassen hos Källmans i Charlottenberg.

Ingen kommentarer: