lørdag 3. juni 2017

Siljansträffen i Mora for 47. gang

Lørdag morgen ved 6-tiden begynte det å regne, og ifølge værmeldingen ville det fortsette utover dagen. Ikke sånn øs pøs og styrtregn, men allikevel et bidrag til å dempe den vanligvis fine atmosfæren på treffet.
Det var nesten ikke mygg, nesten ikke pollen, nesten ingen grader og veldig få deltakere denne gangen. Et ukvalifisert tips er rundt 50 deltakere på hele treffet, mens det fra Eidsvoll Motorsykkelklubb bare kom to. Siden pinsehelga falt akkurat på treffhelga, var det flere som hadde andre jern i ilden. Men vi veit om flere som sa de skulle, men som ble kroker på grunn av værmeldinga.
Fredag 2. juni var det glimrende vær, men sol fra så og si skyfri himmel. Ikke plagsomt varmt, men gradestokken viste 16 på det varmeste, og natt til lørdag ble det noe kjøligere, med én varmegrad som lavest.
Selv med lavt deltakerantall, ble det etter hvert litt liv rundt bålplassen ved Karl Johan. Flere kom bortom og slo av en prat og ei skrøne, og det ble mimret over en lav sko.
Etter frokost lørdag morgen pakket begge sakene sine og returnerte til hjemlandet. Hvem som stakk av med hester for ditt og datt denne gangen, får vi vel aldri vite om vi ikke tar kontakt med RedWings som arrangerer treffet.
Bjørn Roar Møller og Svein Nymoen var representantene for klubben denne gangen.
Siste hånd legges på teltplassen.

Ikke akkurat trangt i Lomsmyrens skoger.

Asle fra Vikersund (t. v.) kjenner mange og slår gjerne av en prat.

Årets representanter for klubben, Bjørn Roar Møller og Svein Nymoen.

Kveldsidyll ved bålplassen.

Ingen kommentarer: