lørdag 30. september 2017

Rebusløpet: Første akt

Lørdag 30. september 2017: Omtrent klokka 15.30 kom det siste laget i mål i Badeløkka, etter seks poster og vel 100 km kjøretur på kryss og tvers i bygda.
Allerede godt før klokka 11 på formiddagen, da starten var programmert, var de aller fleste deltakerne på plass. Ikke så mange, men ikke mindre entusiastiske av den grunn. Sju lag stilte til start. Arrangøren hadde fortjent mange flere.
Rebusene var akkurat passe vanskelige eller lette, og postene hadde god spredning innenfor kommunegrensene. Bøn stasjon, Tirgre Norpukk på Minnesund, Fløyta i Gullverket, Februa ved Styri, Letohallen på Dal og Sollihøgda Trevarefabrikk på Minnesund var utepostene. Før noen i det hele tatt kunne legge ut på tur, måtte en variert quiz besvares i Badeløkka, der løpet også startet.
Arrangørene, med Kate Olsen og Anne Grethe Røsrud i spissen, fortjener takk for et flott arrangement. Takk også til postvaktene som tålmodig satt ute i et litt kjølig høstvær og kontrollerte at vi som deltakere gjorde alt i sømmelige former.

Utenfor Badeløkka ventet jernhestene.

Før start måtte en variert quiz besvares.

Jan Tore i dyp konsentrasjon ved Februa. Vanskelig med slike halve ansikter.

Målfrid og Inge ankommer Februa. Wenche er ferdig med oppgavene.

Ved Tigre Norpukk skulle en penn raskest mulig ned i flaska.

Bøn stasjon bød på lukteprøver. Wenche snuser.

Gjenkjennelse ved berøring var også øvelse ved Bøn stasjon.

Ved Fløyta var det skarpskyting.Wenche sikter.

Svein legger an og fyrer løs. Hans Olav passer på.

Ingen kommentarer: