torsdag 12. september 2019

Bolleland med og uten rosiner

Torsdag 12. september 2019. Denne torsdagsturen hadde ingen fastsatt mål. Tidligere i sommer ble det spurt om - ved personlig frammøte! - om vi kunne komme til det store tempelet på Jessheim for omvisning. Etterpå har vi ikke hørt noen ting.
Så da valgte vi bolletempelet på Espa - Bolleland Kro - der de husket at vi var på besøk i slutten av april. Og vi ble ønsket velkommen tilbake ved seinere anledninger.
Ved alteret - eller rettere sagt disken - har stedet et rikt utvalg av små og store retter, drikke av ymse sorter og veldig hyggelig betjening. Dessuten er det fint å sitte ved vindusveggen som vender ut mot Mjøsa. Da ser en ut over vannspeilet og åsene rundt. Vel, vannspeil og vannspeil - det blåste litt denne kvelden så speilet var ikke helt blankt.
Akkurat klokka åtte forlot vi åstedet og vendte snuten hjemover igjen. Høstkveldene blir tidlig mørke, og de fleste av oss ville hjem før det ble helt mørkt. Det klarte antakelig de aller fleste.
Neste torsdag er det heller ikke bestemt noe reisemål. Så får vi se da, om munkene i nabokommunen sør for oss tar kontakt - eller om de har glemt den datoen også.
Jan Tore Brynestad, Jan Arnesen, Olav Dahlen, Liv Kari Bjerke, Tom Ole Hamre, Wenche Nymoen, Morten Syversen, Inger Marit Dahlen og Svein Nymoen var med til bollenes høyborg.

Reisefølget samlet rett etter ankomst og før inntak av boller.

Ingen kommentarer: