søndag 1. september 2019

Rebusløp 31. august 2019



Lørdag morgen kl. 10 var det oppmøte i Badeløkka for oppstart på årets rebusløp. Det møtte i alt 8 lag til start, til sammen 17 personer. Dagen ble startet med kaffe og vafler og en oppgave som alle måtte løse før man kunne ta fatt på kjøreturen. Ca kl. 11 var alle lag av gårde og alle portvaktene på plass. Rebuser ble løst, noen vanskeligere enn andre, men alle fant fram. Og alle gikk på med oppgavene på postene med friskt mot. Nytt av året var en ubetjent post og deltakerne måtte ta bilde og sende til arrangøren, for så å få ny rebus tilbake. Denne posten var på Circle K Eidsvoll Verk. De andre postene var på Dal stasjon, blåbyen Feiring, Døli velhus, XL bygg, Morskogen stasjon og Frilseth teie. Siste post var hos Kate og Geir i Vilbergvegen 18, hvor det ble servert pølser, og var en hyggelig avslutning på første del av dagen.
På kvelden var det som vanlig i god tradisjon middag på China House, med premieutdeling til de tre beste plassene.

Årets vinnere var Torild, Knut og Jan Arvid. Andre plassen gikk til Elin og Morten, mens tredjeplassen ble delt mellom Berit og Bernt-Johan, og Jane-Britt og Edvin.

Takk til årets arrangementskomité som har bestått av Torodd, Tone, Bjørn Ove, Kate og Geir.

Takk til alle portvaktene som utenom komiteen, besto av Toril Svendsplass Jorunn Lien og Kjell, Albom, Bjørn Hansen, Tormod Forberg og Marte Brynestad.  

Og takk til alle deltakerne på mc!


































Ingen kommentarer: