torsdag 11. juni 2009

«For aller siste gang»

De fleste har vel fått Klubba 1-2009, og lest tittelen på første side. Siden det ikke er 1. april på denne årstiden, så er det helt sant det som står.
I årets startfase var u.t. invitert til styremøte, der en av sakene var Klubbas framtid. En av årsakene - og kanskje den viktigste - var de voldsomt økte kostnadene ved kopiering av bladet, men også den generelle interessen for bladet ble diskutert. De fleste har nok vært interessert i å få bladet i postkassa, men aldri lagt to pinner i kors for å bidra. Når to av tre redaksjonsmedlemmer takker av etter mange års stor innsats, sier det seg selv at arbeidet med medlemsbladet blir en smule tungt.
I nevnte styremøte ble det vedtatt å gi ut Klubba tre ganger i 2009, og se an hvordan det hele ville utvikle seg. På tross av dette styrevedtaket ble beslutningen om å droppe videre utgivelser tatt og styret informert. Styret har ikke kommet med noen innsigelser i sakens anledning, dog er det mottatt en e-post fra styrelederen om forståelse for avgjørelsen.
Etter å ha vært med på å gi ut 33 utgaver av Retningsviser'n/Klubba siden 2001, takker jeg alle de som har bidratt med stoff og bilder i denne tiden. Samtidig mener jeg at klubben har mistet et viktig element i det å føle en viss klubbtilhørighet.
For ettertiden vil bloggen være bindeleddet mellom styret, medlemmer og andre som er interessert. Oppfordringen må derfor være at alle bruker det tilbudet vi har, samtidig som styret bør bli enda flinkere til å kombinere blogg og e-post. Jeg tror alle tok en titt i Klubba. Jeg vet at mange av klubbmedlemmene til dags dato aldri har vært inne på bloggen.

Ingen kommentarer: