mandag 8. juni 2009

Kjølig på Siljansträffen

Denne gangen var det ikke mange varmegradene da vi la av gårde til Siljansträffen. Temperaturen var fra 9 til 15 grader på turen fra hovedstaden til Mora, og sånn ble det hele helga. Nattetemperaturen var ned mot null grader, så det var noen som hadde det litt kaldt i soveposen der de forsøkte å sove av seg frostriene. Bålet har vel sjelden vært større enn i år, og røyken kanskje surere enn noen gang. Men den holdt da i alle fall noen av myggene på litt avstand.
Heldigvis uteble nedbøren, og sånn var det med mange av de «vanlige» treffdeltakerne også - både fra vår klubb og fra øvrige steder. Kapten Ingels fra Borlänge uteble - da var det tredje gangen han ikke var på treffet siden det startet. De tidligere nevnte temperaturer, og en ikke altfor oppløftende værmelding var vel hovedårsaken til at under 100 deltok på treffet i år. Vi får håp det blir likar i mårra!
Fra egen klubb deltok Torild, Kate, Geir, Wenche, Svein, Edvin, Hans Olav, Bjørn Roar, Jon Kristian, Karl Bent og Olav. Liv Marit og Svein Ivar var sammen med oss hele helga, så vi var 13 rundt bålet i år. Har du lyst til å se noen flere bilder?

Ingen kommentarer: