lørdag 13. juni 2009

PULS-festivalen 13/6-2009



Eidsvoll MC-klubb var i år - som tidligere år - deltakere på årets PULS-festival i Eidsvoll sentrum. For deg som ikke har vært med før - det er veldig moro. Du treffer en masse hyggelige mennesker, får testet salgskunnskapene dine, vist frem sykkelen din og i tillegg hjulpet til å få litt inntekter for klubben.
I år kjørte vi kortesje fra Prix til sentrum. 13 sykler var med på kortesjen, og i samlet flokk ankom vi Sundet.
Også tilskuerne setter tydeligvis pris på å kunne se på ulike typer sykler som sirlig står parkert ved siden av hverandre midt på den travleste plassen i sentrum. Masse blide mennesker som nøt dagen.
Hans Petter ervervet underveis en betydelig kompetanse i kremering av vafler. Noen av dem så ut som forkullede arkeologiske rester gravd ut fra Raknehaugen nylig. Det ble lav inntektsbringende omsetning på en del av disse, selv om de beste av dem fant veien til sultne motorsyklister som ikke er så skrekkelig fin i kostholdet, selv om det skulle være vel mye karbon i produktet.
Det var så lenge siden Elisabeth hadde brukt sykkelen at hun faktisk måtte tørke støv av den, men hun hadde åpenbart kompetansen inne på pusseskinn-svinging.
Været ble etterhvert veldig bra, og det var riktig så trivelig å nyte en kaffekopp i solveggen og prate med folk.
En stor takk til alle som deltok, men spesielt til Jan W, Hans Petter og Lise som hhv hovedriggere og vaffelrøremaker.
Noen bilder fra dagen kan du se her.


Ingen kommentarer: